Mekatroniikka-asentaja

Työpaikkakuvaus:

AMT-Systems Oy on alun perin vuonna 1990 perustettu yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja huoltaa automaatiolaitekokonaisuuksia teollisuuden ja tutkimuksen tarpeisiin. Liikevaihtomme on noin 2,1 Miljoona euroa ja tämän hetken tiimimme koostuu kahdestatoista automaatioalan ammattilaisesta. Tavoitteenamme on kehittää toimintaamme määrätietoisesti kasvustrategiaamme pohjautuen.

Uudet toimitilamme valmistuvan Joensuun Pilkkoon tammikuussa 2024, joten tarjolla on modernit työskentelypuitteet lähes kivenheittomatkan päässä Joensuun keskustasta.

Tehtävän kuvaus;

Haemme tiimiimme mekatroniikka-asentajaa vakituiseen työsuhteeseen tukemaan yrityksemme kasvua ja kehitystä.

Työskentelet asennustiimissämme ja pääasialliset työtehtävät koostuvat automaatiokoneiden ja -laitteiden sekä erilaisten automaatiokokonaisuuksien mekaanisesta ja sähköisestä asennuksesta. Lopullinen toimenkuva räätälöidään tehtävään valitun henkilön mukaan.

Osaamisesi:

Odotamme sinulta kokemusta vastaavantyyppisistä asennustöistä sekä itsenäistä ja tehokasta työotetta. Kokemus sähköautomaatioasennuksista tai koneistamisesta katsotaan eduksi. Arvostamme kokemuksen ja oma-aloitteisuuden lisäksi hyvää ongelmanratkaisukykyä ja sisäistä halua kehittää itseään työssä.

Työsuhdetiedot:

Tarjoamme sinulle hyvien työsuhde-etujen lisäksi mahdollisuuden kehittyä työuralla eteenpäin. Annamme käyttöösi parhaat työkalut ja koko tiimin tuen, jotta onnistut tehtävässä mahdollisimman hyvin. Lisäksi pääset vaikuttamaan yrityksemme kehittämiseen. Meillä pääset osaksi avointa ja nuorekasta työyhteisöä, jossa tekemistäsi arvostetaan ja kehittymistäsi tuetaan.

Onko tässä sinun seuraava siirtosi?

Hae tehtävää 26.11.2023 mennessä ja liity huipputiimiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV osoitteeseen info@amt-systems.com

Valinta tapahtuu hakemusten ja haastattelujen perusteella ja sopivien hakijoiden löydyttyä haastattelut aloitetaan heti. Joten hae paikkaa jo tänään.

Lisätietoja työnkuvasta ja yrityksestä: Mikko Malinen / 0503212153