TUOTTEET

Tuotevalikoimaamme kuuluu teollisuuden ja tutkimusalojen automaatiolaitteita robottisoluista erikoiskoneisiin ja tuotantolinjoihin. Lisäksi suunnittelemme ja valmistamme erilaisia sopimusvalmistustuotteita muun muassa tuotanto- ja laboratorioympäristöihin.

Sopimustilaustuotteet

Olemme luotettava ja joustava sopimusvalmistuskumppani. Tarjoamme korkealaatuista automaatiolaitteiden valmistusta eri teollisuudenaloilla toimiville asiakkaillemme. Huolehdimme laitteiden valmistuksen lisäksi tarvittaessa suunnittelusta ja tuotteiden kehityksestä sekä valmistukseen liittyvistä ostoista. Tällöin asiakkaamme voivat keskittyä paremmin omaan ydinliiketoimintaan ja sen kehittämiseen.

Olemme valmistaneet sopimusvalmistuskoneita ja -laitteita muuan muassa prosessiteollisuuden laadunvalvontaan, ympäristön säteilyvalvontaan sekä tutkimuskäyttöön tarkoitettuihin vaahdotusmenetelmällä toimiviin rikastamoihin.

Tuotantolinjat

Erikoisosaamiseemme kuuluu erilaisten tuotantolinjojen suunnittelu ja toteutus. Lisäksi modernisoimme jo olemassa olevia tuotantolinjoja uusimalla laitekokonaisuuksiin esimerkiksi sähköt ja ohjauksen tai turvallistamalla vanhan tuotantolinjan.

Koeajamme uudet tuotantolinjat tai niiden osat valmiiksi tehtaallamme, jotta lopullinen käyttöönotto sujuisi mahdollisimman sujuvasti. Tuotantolinja voidaan kytkeä tarvittaessa toiminnanohjausjärjestelmään, mikä mahdollistaa automaattisen ja saumattoman tietojen viemisen tilaukselta aina tuotantokoneisiin saakka.

Koneiden ja laitteiden ohjauksen voimme toteuttaa sekä ohjelmoitavalla logiikalla että PC-pohjaisesti. PLC toteutuksissa käytämme pääsääntöisesti Beckhoffin ja Omronin ohjelmoitavia logiikoita. Monipuolisen ohjelmointiosaamisen ansiosta voimme räätälöidä laitteiden käyttöliittymät visuaaliseen muotoon taulukoiksi ja grafiikoiksi.

Olemme suunnitelleet ja valmistaneet kokonaisia tuotantolinjoja muun muassa ikkuna- ja puukalusteteollisuuteen sekä prosessilaitteistoja kaivosteollisuuden koerikastamoihin.

Erikoiskoneet ja laitteet

Suunnittelemme ja valmistamme räätälöityjä erikoiskoneita sekä testauslaitteita muun muassa tuotanto- ja tutkimuskäyttöön. Jalostamme ideasi tarvittaessa aina valmiiksi tuotteeksi saakka.

Vahvan instrumentointi- ja testauslaitepuolen osaamisemme avulla tuotteen halutut mitattavat ominaisuudet ovat muunnettavissa visuaaliseen ja ymmärrettävään muotoon. Näin varsinaisen arvoa tuottavan prosessin laaduntuottokykyä sekä lopputuotteen laatua on helpompi hallita.

Olemme toteuttaneet erikoislaiteprojekteja monelle eri teollisuuden alalle ja pitkän laiterakennuskokemuksemme avulla pystymme ratkomaan hyvin erityyppisiä automatisointiin liittyviä haasteita sekä löytämään oikeat kuhunkin tilanteeseen sopivat ratkaisut.

Robottisolut

Toimitamme robottisoluja muun muassa muovi- ja metallituotteiden valmistukseen. Tarvittaessa vastaamme koko prosessista, suunnittelusta käyttöönottoon asti. Lisäksi teemme muutostöitä ja parannuksia käytössä oleviin soluihin. Toteutamme kokonaisuuden aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Teemme

  • työkalujen ja tarraimien suunnittelun
  • solun layout-suunnittelun
  • ohjelmoinnin
  • turvallistamisen
  • asennuksen ja testauksen sekä dokumentaation

Rakennamme robotin ympärille tarvittavan automaation sekä kättelyt toimilaitteiden ja robotin välille.

Kattavan ohjelmointiosaamisemme ansiosta pystymme toteuttamaan solut yleisimpien valmistajien roboteilla ja konenäköjärjestelmillä (muun muassa Fanuc, Yaskawa Motoman, ABB, Omron).

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Ota yhteyttä